Bo på hotell och äta mitt i hjärtat av Stockholm

Hej på er ! Nu är snart juli månad över och det är inte många soliga dagar vi fått, väldigt tråkigt tycker jag då man hade sett fram emot en varm och härlig sommar. Men men man får helt enkelt hitta på andra saker under regniga sommardagar... Jag välkomnar augusti månad med öppnar armar då det är mycket roligt som händer just i augusti månad,  det kan vara den bästa månaden på länge som jag har att se fram emot. Bland annat blir det en tripp till Stockholm och det var ett tag sedan sist hela tio år sedan! Det finns så otroligt många hotell i Stockholm att det är svårt att hålla koll på vilka hotell som har bra standard och bra restauranger att erbjuda, man vill ju gärna bo och äta i hjärtat av Stockholm. World Trade Center Stockholm som jag även skriver den här texten ihop med är ett hotell som enligt ryktena ska ha allt. Det finns kontor i toppklass, modernt designade konferenslokaler och personlig service som är utomordentlig. Är det så att man ska åka till Arlanda så ligger det endast 20 minuter därifrån vilket är otroligt positivt så att man slipper stressa till flygplatsen. Men det jag tycker är viktigast är maten på ett hotell och att det är en hög nivå på både servicen och maten. Jag skulle verkligen vilja testa restaurangen på WTC då det både finns klassiska favoriter och rätter som är nytänkande och med spännande smaker. Så när vi är uppe i Stockholm hade det varit otroligt mysigt att ta en lunch eller middag på just deras restaurang. wtcr_209 (Bild lånad från wtc.se)    

Potatiscurry med bönor och spenat

När jag gick igenom mina bilder på datorn såg jag att jag helt missat att lägga upp receptet på den här magiska potatisgrytan, en helt perfekt vegetarisk gryta när man inte vill lägga ner hela kvällen på att få en god måltid. Jag älskar ju bönor i alla dess former och tycker alltid att det är ett måste i grytor, så att slänga i ett paket med blandade bönor var verkligen så rätt.
 
IMG_0652
 
Du behöver:
*1 kg potatis
*1 gul lök
*1 paprika
*2 tsk curry
*1 vitlöksklyfta
*1 pkt blandade bönor
*2,5 dl matlagningsgrädde
*1 burk krossade tomter
*En påse babyspenat
*Salt och svartpeppar
 
Gör så här:
 
1.Dela potatisen i mindre bitar och koka tills de är al dente, potatisen ska vara en aning hårda i mitten.
 
2.Skala och hacka löken, tärna paprikan. Fräs i en stor kastrull tillsammans med curry och pressad vitlök. Rör därefter i den kokta potatisen och avrunna bönor.
 
3.Häll på matlagningsgrädden och de krossade tomaten. Låt allt värmas upp.
 
4.Vänd i spenaten precis innan servering och smaka av med salt och peppar. IMG_0647

QualityÅhaga outlet

För någon vecka sedan var vi i Borås i två dagar och givetvis glömde vi inte att ta oss en titt på Quality Åhaga outlets utbud. Det fanns så otroligt mycket fint och jag shoppade en del men det blev ändå inte så dyrt då det mesta låg under 100-lappen. Dock blev det två dyrgripar från Dry Lake och Hunkydory som fick följa med mig hem och tur hade jag att de var nedsatta med 80%. IMG_3549
Visa fler inlägg