Jul i vårt hus

Hej på er! :) Nu är granen uppe och då känns det verkligen som man är redo för julen, alla julklappar ligger inslagna under granen så verkligen ingen stress hemma hos oss den här julen. Och det är ju skönt för jag ska ju stressa så lite som möjligt.. I år klädde vi granen i rött och guld och även julklapparna är inslaget i rött och guldigt papper, älskar när det är stilrent. Hela vår julinredning är ganska så stilren i år, hellre lite minimalistiskt än för mycket är det som gäller för mig i år. Hur går det för er i julruschen? Har ni hunnit inhandla alla klappar och baka ert julgodis?
 

Centerfudge

Välkommen fredag!
Nu när det snart bara är en vecka kvar tills det är jul tänkte jag att jag skulle bjuda er på Centerfudge. Ett superenkelt recept som inte kräver många minuter i köket, kylskåpet gör liksom det mesta av jobbet. Och om ni inte älskar Center är det bara att byta ut det mot någon annan god choklad. :)
 
 
Du behöver: *1 burk kondenserad mjölk (Sötad)
*200 g 55% choklad
*150 g 70% choklad
*3 krm vaniljpulver
*2 pkt Center (rullar)
 
Gör så här:
1.Smält chokladen över vattenbad och rör ner den kondenserade mjölken. Tillsätt vaniljpulver och rör om.
2.Klä in en avlång form ca 20X10 i bakplåtspapper och häll ut fudgen, tryck ner Centerbitarna.
3.Ställ in i kylskåpet i minst 6 timmar och skär sedan fudgen i bitar.
 

Julbak

Hej på er! Hoppas att ni har en mysig torsdagskväll? Idag har jag och Nova bakar julgodis, både rocky roads, wienernougat och centerfudge. Alltså så gott och skönt att vara klart med allt julbak veckan innan jul. Idag är dock inte min energi på topp, så får se till att vila nu, vill ju inte falla tillbaka.. Det är viktigt det där att ta hand om sig, vi har ju bara en kropp. På tal om det se vilken fin mini julgrupp vi köpte på Wapnös julmässa, älskar den och den fina snögloben som står bredvid!
Visa fler inlägg