Dagarna swishar förbi

Alltså det är redan onsdag och jag förstår inte hur dagarna kan gå så otroligt snabbt!? Det är skönt på ett sätt men man vill stanna tiden ibland..

Idag blir det en heldag i skolan så händer inte så mycket mer, men ikväll ska jag försöka hinna med lite yoga här hemma, viktigt för mig att varva ner och finna ny energi. 😊

Ville i alla fall bara säga god morgon till er och önska er en härlig dag!

(null)

Bärsorbet

Hej på er! Hoppas ni haft en helt underbar dag? Min dag har varit underbar. Startade dagen med en ansiktsbehandling och massage. Perfekt nu under rehabiliteringen, ska unna mig det minst varannan månad...

Nu sitter jag ihopsjunken i soffan och slötittar på tv och äter min underbara bärsorbet. Perfekt med en nyttig och fräsch efterrätt så här på torsdagskvällen. :)

Du behöver:
(2 portioner)

*3 dl frysta blandade bär
*1 dl fryst mango
*1 banan
*2 dl havredryck
*2 krm vaniljpulver
*3 krm kanel

Garnering:

*Solrosfrön
*Kakaonibs

Gör så här:

Mixa ihop allt till en slät smet i en matberedare, garnera med solrosfrön och kakaonibs.

Så bara att njuta mina vänner. <3

(null)

Barnkläder för en hållbar planet

Hej världens bästa läsare! 
 
Något som jag tycker är viktigt sedan jag fick barn är just att min dotter har kläder som är av bra kvalité och även miljövänliga, för vi vill ju att vår planet ska vara just vår fina planet länge länge till. Sedan jag började plugga hållbarhet så har jag verkligen börjat fundera på all onödig konsumtion och när man konsumera att i alla fall 9 av 10 gånger göra bra val. Little Bloom som jag skriver den här texten ihop med erbjuder just det, barnkläder som både är ekologiska och miljövänliga. Du hittar dessa miljövänliga barnkläder som är noga utvalda av bästa kvalité från de allra minsta barnen upp till de lite äldre barnen. Jag värdersätter verkligen när kläder är giftfria och jag skulle aldrig vilja utsätta mitt barn för onödiga gifter så då är det ett enkelt val att handla kläder ifrån butiker som just Little Bloom. Men samtidigt måste barn få vara barn och kläderna behöver vara bekväma så att man kan leka fritt. Allt det erbjuder Little Bloom så för mig är det en otroligt bra butik som gör att jag verkligen med gott samvete kan rekommendera deras butik.
 
 
Känner man att man redan har massa kläder till sina små hjärtan finns det även ekologiska leksaker att införskaffa sig på Little Bloom, så mitt tips till er är att checka in deras sida så kan jag lova er att ni inte kommer bli besvikna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg