Fina julklappar från jobbet

Har helt glömt att visa mina fina julklappar som jag fick från jobbet. Underbara bestick, en helt perfekt recept bok   ( då jag vill lära mig laga mer fisk ) och en såskastrull från Leif Mannerström. Denna julklapp kunde verkligen inte passa mig bättre och vilken fullträff mitt jobb fick in, då jag inte arbetar som kock utan försäkringsrådgivare, men ändå blir det matlagningsartiklar. Det gillar jag :) ! Så tack så mycket till min underbara arbetsgivare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glöm inte att följa mig på Instagram baakochmaat

Romerska bågar cupcakes

Hej på er denna lördag ! Nu när det är helg och man kanske är sugen på något gott tänkte jag bjuda på det andra receptet av dessa cupcakes som jag fick när jag fyllde år. Älskar romerska bågar så dessa föll verkligen mig i smaken.
 
Recept på muffinsen kommer från bloggen Sockerrus och ni hittar det HÄR plus att min svägerska även hade hackat ner romerska bågar i smeten.
 
Romerska bågar fluff :
 
Du behöver:
 
* 100 g romerska bågar
* 1 1/2 dl vispgrädde.
 
Gör så här:
 
1. Värm upp grädden, men låt den absolut inte börja koka.
 
2. Ta bort från plattan och lägg i chokladen, rör tills det smält.
 
3. Ställ in i kylen under natten och vispa upp till fluff dagen efter.
 
 
 

Novas rum

Tänkte att jag skulle bryta av alla recept idag och bjuda på lite bilder ifrån vårt hem och först ut är vår dotter Novas rum. Vi gillar den stilrena och klassiska stilen. Som sin mor har Nova redan en förkärlek till väskor, skor och fina klänningar ! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg