Så frustrerande

Alltså jag blir så trött, när äntligen min hektiska tentaperiod var över för den här gången så tänkte jag ställa mig i köket och baka massa härliga underbar goda bakverk till er och äntligen få upp alla mina matrecept här på bloggen, men då tycker kroppen det är dags för en jäkla förkylning att bryta ut. Inte nog med att det är en förkylning, det är en förkylning som inte är utav den här världen, så täppt att jag inte kan andas och mat det får jag knappt i mig. Ni vet när man försöker äta men det gör så ont och när allt bara smakar plast, den känslan är det just nu och det suger ju verkligen. :O Men håll utkik för imorgon ska ni få mitt första veganska recept här på bloggen och japp min blogg kommer börjar leverera mycket mer vegetariska och veganska recept, så är det något speciellt ni tycker om hojta till... Så länge får ni en bild på mina två kärlekar och nej det är inte min man och mitt barn (även om de är de största kärlekarna i mitt liv) utan mina två underbara Mac prylar....When you go Mac you never go back...;) IMG_2149

Färskostfylld kycklingfilé med citronslaw och klyftpotatis

Så äntligen fick jag några minuter över i allt pluggande inför tentan nu på torsdag och tänkte då passa på att slänga upp den här otroligt goda kycklingrätten. Älskar allt som är kyckling och när kycklingen är fylld med en härlig kräm blir det bara bättre, så blev inget annat än en fullträff ! :) Är ni lika sålda på fylld kycklingfilé som jag så är det här rätten för er. <3 IMG_1993 Du behöver: * 100 g färskost * 1 tsk dragon * 1 tsk flingsalt * 2 krm vitpeppar * 0,5 citron, skalet * 2 tsk citronsaft * 600 g kycklingfilé * 1 msk olivolja Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Blanda färskost, dragon, salt, peppar, rivet skal från citronen och citronsaft. Lägg en klick på varje kycklingfilé, vik ihop och lägg i en ugnsfast form. Laga mitt i ugnen ca 25 minuter. Citronslaw: Du behöver: * 2,5 dl gräddfil * 2 msk sweet chilisås * 0,5 citron, skalet * 3 tsk citronsaft * 1 krm salt * 0,5 krm vitpeppar * 200 g strimlad vitkål Gör så här: Blanda gräddfil, sweet chili, citronskal och citronsaft i en skål. Smaka av med salt och peppar, rör därefter ner vitkålen.   Servera rätten med klyftpotatis och gärna en aiolisås. IMG_1990    

IvyRevel kärlek

Alltså jag är kär i den här IvyRevel tröjan, älskar ju allt som har bohemiska inslag så kunde inte vara mer än nöjd. Första gången jag handlat ifrån IvyRevel och verkligen inte sista gången, supersnabb service tröjan levererades på mindre än 24 timmar, blev så chockad att det gick så snabbt. 😃 Måste be om ursäkt att jag inte hinner hålla bloggen så levande, men den här våren har verkligen varit hemsk, massa saker som hänt i livet och nu är jag inne i en galen tentaperiod igen, så hoppas ni förstår att jag måste prioritera.. Utbildningen är ju givetvis nummer ett, men snart så ska bloggen få mer utrymme. 😃 image          
Visa fler inlägg