Choklad och jordgubbar

Hej på er!

Jag har verkligen varit borta länge här från bloggen men livet har helt enkelt kommit emellan. Jobbar hela tiden och tiden som blir över gäller det att ta tillvara på sommaren. Den här veckan som kommer blir dock lugnare även om det blir jobb lika mycket som tidigare, så då är tanken att lite mer blogginlägg ska komma upp. 

Men snart så har jag 2,5 veckas semester och det ska bli så otroligt härligt, att få hinna med och fixa lite här hemma och bara få umgås med Nova. ❤️

Nu under den här sommaren har det blivit massa choklad och alla som känner mig vet att jag älskar choklad men det som är lite lite bättre än bara choklad är jordgubbar och choklad, skulle kunna leva på det varje dag.

(null)

Frukt och sommar

(null)

Så har en ny vecka passerat och jag jobbar på som vanligt. Älskar att sommaren håller i sig och att vi får njuta av värmen ett tag till. Hoppas även augusti blir fin så mina 2 semesterveckor i augusti blir soliga med. 

Det enda som jag har svårt för när det är så varmt är mat, speciellt varm mat. Så här hemma blir det mycket kall mat och frukt och bär i mängder.. Livet blir så mycket roligare med ett lyxigt fruktfat. ☺️


Visa fler inlägg