Köttfärspaj med soltorkade tomater och citron

Jag älskar pajer i alla dess former och den här köttpajen var inget undantag och då gillar jag inte ens soltorkade tomater (!!) men i den här pajen blev det så otroligt gott, kommer typ har soltorkade tomater i alla pajer jag gör nu. :p Så vill ni ha en riktigt matig och smaskig paj är det här pajen för er! img_1477_56e967722a6b22849efadd48 Du behöver: * 1 pkt pajdeg * 1 gul lök *  dl soltorkade tomater * 1 citron ( skalet ) * 500 g nötfärs * 1 dl vatten * 2 msk tomatpuré * 1 tsk salt * 2 krm svartpeppar * 2 ägg * 2 dl mjölk Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg i pajskalet i en pajform och nagga med en gaffel. 2. Skala och hacka löken och hacka de soltorkade tomaterna, riv skalet från citronen. 3. Fräs färs, löken och de soltorkade tomaterna. Häll på vattnet och tomatpurén och låt det puttra i några minuter. Rör ner citronskal och smaka av med salt och peppar. 4. Vispa ihop ägg och mjölk. Lägg färsen i pajskalet och häll över äggstanningen. Sätt in pajen i mitten av ugnen ca 25 minuter.   Serveras med matyoghurt och rivna morötter. img_1478_56e96783e087c3228d53f630 img_1474_56e967582a6b221a05f67636