Halloween cupcakes




1. Rör det rumstempererade smöret och socker till en jämn smet. Tillsätt ett ägg i taget och rör till en jämn smet. Tillsätt vaniljsocker och bakpulver och rör till en jämn smet.
2. Tillsätt vetemjölet och mjölken och rör även ihop detta till en jämn smet. Tänk på att inte röra längre än att smeten är jämn, annars kan man ha sönder äggtrådarna. Om man använder en elvisp, kör på lägsta- eller medelhastighet tills det är blandat.
3. Hacka chokladen i bitar och rör sedan ner i smeten. Ställ upp 24 muffinsformar på en bakplåt och häll smeten i formarna. Fördela smeten så det är ungefär lika mycket i varje.
4. Skala äpplena och skär i klyftor som delas i något mindre bitar. Tryck ned äppelbitarna i smeten. Ungefär 4 bitar i varje.
5. Blanda kanel och socker och strö detta över alla muffins. Grädda mitt i ugnen i 200 grader , om du har en varmluftsugn 175 grader, ca 15-20 minuter.







Åå så mumsiga de ser ut😘❤