Kycklingpizza
2. Tillsätt vetemjölet lite i taget - använd matberedare eller elvisp med degkrokar och kör tills det blivit en fin deg. Ta så mycket mjöl att degen blir bra och släpper bunkens kant.
3. Låt jäsa under bakduk ½ - 1 timme tills degen blivit dubbelt så stor.
4. Tag upp degen på mjölat bakbord och knåda den smidig. Kavla ut degen till en rund form och lägg på bakplåt med bakplåtspapper.
Man kan ha precis vilken fyllning som helst men igår valde vi kycklingpizza.
Du behöver :
* 1 burk korssade tomater
* Riven ost
* Ca 300 g salladskyckling
* 1 hackad lök
* Curry
* 1 burk creme fraiché
* 3 vitlöksklyftor
Gör så här:
Börja med att bre ut tomatsåsen och lägg sedan på osten. Strö över kycklingen, löken och curryn. Grädda mitt i ugnen ca 20-30 minuter på 180 grader.
Till kycklingpizza tycker jag alltid man ska ha sås så pressade ner vitlök i creme fraiché, efter jag tagit ut pizzan ut ugnen så klickade jag på lite sås.



Det där lät och såg mycket smarrigt ut, får nog testa det någon gång :)