Chokladlasagne

* 1 paket Ballerina kladdkaka
* 6 msk smält smör
* 200 gram färskost
* 4 msk socker
* 2 msk mjölk
* 3 dl vispgrädde
* 1 paket chokladpudding + 5 dl mjölk att blanda puddingpulvret med
* Marabou choklad och chokladkulor till garnering
Gör så här:
1. Krossa Ballerina kakorna och blanda dem med det smälta smöret. Tryck ut kaksmulorna i botten på en form och låt stå svalt några minuter.
2. Vispa grädden. Mjuka upp färskosten med en elvisp. Tillsätt sockret, två matskedar av mjölken och en halv deciliter av grädden. Bred ut färskost blandningen över kaksmulorna i formen.
3. Blanda ihop chokladpuddingen och låt den stå svalt och stelna.
4. När chokladpuddingen stelnat, bred ut den över färskost lagret i formen och ställ svalt några minuter.
5. Toppa lasagnen med resten av den vispade grädden. Hacka chokladen och strö över chokladkulor och den hackade chokladen.
6. Låt stå svalt några timmar, gärna äver natten.
Så gott att det inte går att beskriva !



Men lääääääägg av så gott! Här sitter jag och försöker att undvika socker mitt i veckan, kommer misslyckas totalt. Undra om jag kan komma undan med en stycket sånnhär till lunch imorgon? :-P