Bananbröd

Så var det måndag och en ny vecka är i rullning, den här veckan har jag verkligen fullt upp, en hel drös med skolarbete och jobbfronten är ju inte lugn direkt, så blir att ta vara på varje återhämtnings tillfälle så att man orkar med. :) I de här stressiga perioderna tycker jag det är perfekt med bakverk som går fort, det här bananbrödet från Risenta är ett sådant bröd, dock är gräddningstiden lång men medan det är i ugnen kan jag jobba eller plugga så det är ju ingen fara, men själva blandningstiden tycker jag är perfekt i de här stressiga dagarna. :)
 
IMG_0285 IMG_0292  
 
Du behöver:
 
*Mjölmix från Risenta (Bananbröd)
*2 mogna bananer
*1 dl solrosolja elller rapsolja
*2 ägg
*1 tsk salt
*2 msk flytande honung
 
Gör så här:
 
1.Blanda olja med ägg, salt och honung.
 
2.Mosa ner bananerna i blandningen
 
 
3.Tillsätt mjölmixen. Blanda väl. Häll smeten i formen som följer med i Risenta mjölmixen.
 
4.Grädda brödet i nedre delev av ugnen i 170 grader i cirka 70 minuter.
 
IMG_0286 IMG_0295 IMG_0288 IMG_0296 IMG_0290 IMG_0291