Glutenfria chokladbollar
Idag ska jag bjuda på något så enkelt som chokladbollar men istället för att göra de gamla vanliga så testade jag att slänga ihop glutenfria chokladbollar, alla mår vi nog bättre med lite mindre gluten och de här chokladbollarna var sååååå goda, faktiskt det godaste chokladbollarna jag någonsin bakat. Och visst är det härligt när man kan slänga ihop en godsak på bara några minuter ?
Du behöver:
*5 dl Semper havregryn
*100 g smör, rumstempererat
*1,5 dl socker
*1 tsk vaniljpulver
*3 msk kakao
*2 msk vatten
Till garnering:
*Kokosflingor
Gör så här:
1.Rör fett och socker smidigt. Tillsätt vaniljpulver, kakao, vatten och havregryn och blanda väl.
2.Forma bollarna och rulla dem i kokos.
Förvara dem i kylskåpet.
Chokladbollar kommer jag aldrig att tröttna på och vilket bra tips för jag har en kompis som inte tål gluten! Kramis