Grönsakspizza

God kväll på er den här lördagen. Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av kvällen? Själv njuter vi hemma med den här otroligt goda grönsakspizzan, jag menar vad är bättre än en pizza en lördagskväll ? Inte mycket enligt min mening. ;) IMG_2131 Pajdeg: ( Till 4 portioner ) Du behöver: * 25 g jäst * 2,5 dl vatten * 2 msk olja * 0,5 tsk salt * 7-8 dl vetemjöl * 1 burk passerade tomater * Riven ost * 1 röd paprika ( Skivad ) * 1 orange paprika (Skivad ) * 1 ask cocktailtomater ( Delad ) * 250 g färska champinjoner ( Delad ) * Oregano att krydda med   Gör så här: 1. Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till fingervarmt ( 37 grader ) och häll på lite av vattnet över jästen och rör tills jästen är helt upplöst i vattnet. Tillsätt resten av vattnet, olja och salt och rör om. 2. Tillsätt vetemjölet lite i taget - använd matberedare eller elvisp med degkrokar och kör tills det blivit en fin deg. Ta så mycket mjöl att degen blir bra och släpper bunkens kant. 3. Låt jäsa under bakduk ½ - 1 timme tills degen blivit dubbelt så stor. 4. Tag upp degen på mjölat bakbord och knåda den smidig. Kavla ut degen till en rund form och lägg på bakplåt med bakplåtspapper. Bred sedan ut tomatsåsen, strö över riven ost och lägg på grönsakerna. 5. Grädda mitt i ugnen ca 20-30 minuter på 180 grader.     IMG_2129 IMG_2130