Färskostfylld kycklingfilé med citronslaw och klyftpotatis

Så äntligen fick jag några minuter över i allt pluggande inför tentan nu på torsdag och tänkte då passa på att slänga upp den här otroligt goda kycklingrätten. Älskar allt som är kyckling och när kycklingen är fylld med en härlig kräm blir det bara bättre, så blev inget annat än en fullträff ! :) Är ni lika sålda på fylld kycklingfilé som jag så är det här rätten för er. <3 IMG_1993 Du behöver: * 100 g färskost * 1 tsk dragon * 1 tsk flingsalt * 2 krm vitpeppar * 0,5 citron, skalet * 2 tsk citronsaft * 600 g kycklingfilé * 1 msk olivolja Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Blanda färskost, dragon, salt, peppar, rivet skal från citronen och citronsaft. Lägg en klick på varje kycklingfilé, vik ihop och lägg i en ugnsfast form. Laga mitt i ugnen ca 25 minuter. Citronslaw: Du behöver: * 2,5 dl gräddfil * 2 msk sweet chilisås * 0,5 citron, skalet * 3 tsk citronsaft * 1 krm salt * 0,5 krm vitpeppar * 200 g strimlad vitkål Gör så här: Blanda gräddfil, sweet chili, citronskal och citronsaft i en skål. Smaka av med salt och peppar, rör därefter ner vitkålen.   Servera rätten med klyftpotatis och gärna en aiolisås. IMG_1990